Taina Sfântului Maslu, in Capela spitatului Bolintin, de pe teritoriul parohiei noastre

Taina Sfântului Maslu, in Capela spitatului Bolintin, de pe teritoriul parohiei noastre

Din încredinţarea P.S. Dr. Ambrozie, Episcopul Giurgiului, astazi, in prima zi a Postului Nasterii Domnului, a oficiata, incepand cu ora 16:00, Taina Sfântului Maslu, in Capela spitatului Bolintin, de pe teritoriul parohiei noastre.

Slujba a fost savarsita de P.C. Pr. Asist Dr. Nicusor BELDIMAN, protopop al Protoieriei Bolintin, alaturi de alţi preoţi din protopopiat Bolintin, la acest evenimet religios participand numerosi pacienţi ai spitalului şi alţi credincioşi veniţi atât din parohia Bolintin Deal, cât şi din împrejurimi.

A urmat apoi cuvântul de invatatura al P.C. Pr. Protopop Nicusor BELDIMAN, adresat credincioşilor prezenţi, unde a subliniat rolul şi importanţa slujbei Sfântului Maslu (anul 2012 fiind declarat de catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane  „Anul omagial al Tainei Sfantului Maslui si al ingrijirii bolnavilor”), mai ales in Capela unui Spital, deoarece este taina prin care sufletele credinciosilor, atinse de boala, suferinta si durere, primesc alinare.

 Tot in cuvantul de invatatura, P.C. Parinte a subliniat importanta postului in viata crestinilor, deoarece postul usureaza trupul, ferindu-l de anumite boli, iar sufletul este ajutat sa se curatesaca mult mai usor prin Sfintele Taine ale Bisericii.

Galerie Foto

  • sf evanghelie 
    sf evanghelie
  • prima sf evanghelie 
    prima sf evanghelie
  • citirea sf ev 
    citirea sf ev

Comentarii

Comenteaza

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.

Cancel