Sfintirea subunitatii Detasamentului de Pompieri Bolintin Deal in parohia noastra

Sfintirea subunitatii Detasamentului de Pompieri Bolintin Deal in parohia noastra

       Marți, 20 noiembrie, după oficierea Sf. Liturghii la Capela Spitalului din parohia noastră, a avut loc slujba de sfinţire și binecuvântare a noului sediu al DETAȘAMENTULUI DE POMPIERI BOLINTIN DEAL. Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi, slujitori ai Sfintelor Altare din localitate.

 

       În cuvântul de învățătură rostit celor prezenţi, P.C. Părinte Vasile Antonescu, Consilier Eparhial, a subliniat importanța acestui detașament și necesitatea serviciului de Pompieri si Ambulantă SMURD la nivelul acestei zone de Nord a judetului.

 

       Totodată, a fost apreciat efortul tuturor celor care s-au implicat în realizarea şi dotarea cu echipamentele necesare acestui Detașament de Pompieri.

 

        Evenimentul de azi, subliniază încă o dată, faptul că domnul Primar Bănică Emilian și Consiliului Local al localității Bolintin Deal, ajutați de Inspectorul Sef al I.S.U. Giurgiu, poartă de grijă oamenilor din localitate și nu numai (deoarece această noua subunitate va executa misiuni specifice de gestionare a situatiilor de urgenta pe raza administrativ teritoriala a localităţii Bolintin Deal precum şi a comunelor din zonă şi a Autostrăzii Bucureşti-Piteşti), încercând să facă în continuare absolut tot ce e necesar pentru a avea cele mai performante dotări, atât de importante pentru salvarea de vieţi omeneşti.

 

        Pompierii acestui acestui detasament infiintat in slujba aproapelui, il vor cinsti de acum înainte pe cel pe care l-au ales ca ocrotitor şi izbăvitor ~ Sfântul Ierarh Iosif cel Nou de la Partoş~ sărbătorit pe 15 septembrie,  datorită calităţilor pe care bătrânul ierarh le-a avut, fiind ascultător şi smerit, dar mai ales pentru faptul că s-a dovedit viteaz şi biruitor în lupta cu puterea focului.


 

Galerie Foto

  • sfintire 
    sfintire
  • slujba 
    slujba
  • masa pregatita 
    masa pregatita
  • o parte din personal 
    o parte din personal
  • sf evanghelie 
    sf evanghelie
  • masinile de pompieri 
    masinile de pompieri
  • poza 
    poza
  • masina de pompieri 
    masina de pompieri
  • alta imagine 
    alta imagine

Comentarii

Comenteaza

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.

Cancel