Sfintirea Capelei Spitalului de pe teritoriul parohiei noastre, vineri 09 noiembrie 2012

Sfintirea Capelei Spitalului de pe teritoriul parohiei noastre, vineri 09 noiembrie 2012

Vineri, 09 noimebrie 2012, cu ocazia sarbatoririi Sfantului Ierarh Nectarie Facatorul de minuni, Capela spitalului orasenesc Bolintin-Vale, aflat pe teritoriul parohiei noastre (comuna Bolintin Deal) din judetul Giurgiu, v-a fi sfinţită.

Slujba de sfintire v-a fi oficiată de catre Preasfinţitul Părinte Dr. AMBROZIE, Episcopul Giurgiului, inconjurat de un ales sobor de preoti si diaconi, incepand cu ora 07: 30, dupa care se va savarsi slujba Sfintei Liturghii.     

La slujba de sfintire si a Sfintei Liturghii sunt asteptati sa participle credinciosii parohiei noastre, pacienţii şi angajaţii spitalului, dar şi credincioşi din parohiile invecinate, care vor putea intra in Sfantul Altar (trecerea prin Sfântul Altar este un prilej (pentru unii poate unic) de a vedea locul unde preotul slujeşte Sfânta Liturghie, adică Sfânta Masă, proscomidiarul care simbolizează peştera Betleemului).

Capela spitalului il are ca ocrotitor pe Sfantul Ierarh Luca al Crimeii, doctor fara de arginti, care se roaga Bunului Dumnezeu ca activitatea acestei biserici să se desfăşoare cu foarte mult spor duhovnicesc şi să aducă multă alinare, multă mângâiere şi multă binecuvântare celor necăjiţi, bolnavi şi strâmtoraţi.

 

Galerie Foto

  • interiorul bisericii 
    interiorul bisericii
  • imagine bis 
    imagine bis
  • interior 
    interior
  • imagine din naos 
    imagine din naos
  • pictura-Preasfintitul Ambrozie, episcopul Giurgiului 
    pictura-Preasfintitul Ambrozie, episcopul Giurgiului
  • Sf. Luca al Crimeii 
    Sf. Luca al Crimeii

Comentarii

Comenteaza

Adresa dvs. de email nu va fi publicată.

Cancel